Reiki & massage

Zie ook recensies die cliënten hebben geplaatst op Google en op Social Deal.

26 Reacties

 1. Véronique Oudkerk

  Het is een verademing om een behandeling te ondergaan bij Monique. Naast de rust die zijzelf uitstraalt en positieve energie, weet zij in een korte tijd met massage, reiki en volle aandacht , alle rust terug te brengen in lijf en geest.

  Een bijzondere vrouw met “magische” handen 😉

  Een aanbeveling voor iedereen die uit de hecktiek, rat-race etc. van alle dag even weer helemaal terug wil uit zijn/haar hoofd , in het hart.

  Reviews kunnen helpen maar zou zeggen: ga het zelf beleven! Doen.

  Antwoord
 2. Ida Vreven

  Heel prettig om reiki behandelingen te ervaren, zo ontspannend. Naast dat de behandeling heel prettig is, is Monique een heel fijn en rustig persoon.

  Antwoord
 3. Petra Hermans

  Na 9 maanden diverse fysiotherapeuten en een osteopaat te hebben bezocht, die met diverse methoden, niet de pijn in mijn nek en hals konden verminderen, kwam ik in contact met Monique van Reiki Nova. Na 2 behandelingen was de pijn vrijwel weg en uiteindelijk verdwenen. Echt zo blij met haar reiki behandelingen dat ik bij klachten eerst Monique bel. Een echte aanrader voor meer fysieke en mentale balans. (Van Google)

  Antwoord
 4. Roswitha

  Een behandeling bij Monique voelt als een warm bad.
  Na een warm welkom een heerlijke massage/reiki behandeling gehad. Het was in het begin lastig om mij over te geven maar het voelde zo veilig en vertrouwd. Ik werd heel ontspannen wakker…… 😊.
  Daarna nam Monique alle tijd voor een gesprek. Heel fijn om zo een behandeling af te sluiten.

  Antwoord
 5. Terry

  Ik kom al geruime tijd bij Monique, dus dat is op zich al een goed teken. De combinatie van hoofd/nek/schoudermassage en Reiki is gewoon geweldig. Ik kan me volledig ontspannen en het brengt me weer in contact met mijn lichaam. Heel fijn om dit op regelmatige basis te ondergaan, vooral in deze chaotische en bizarre tijd.

  Antwoord
 6. Hennie Bremer

  Monique is een erg warme, meelevende en zeer bekwame Reiki therapeut.
  Heb zoveel goede ervaringen met Reiki én Monique.
  De warmte straalt van Monique af en alleen al in de behandel kamer kom je volledig tot rust, zo’n fijne sfeer.
  Méér dan het aanbevelen waard !!!!

  Antwoord
 7. Elisabeth Slagter

  Een hele fijne ontspannende behandeling door een fijne Reiki therapeute! ik had nog nooit een Reiki behandeling gehad maar ik kom zeker terug bij Monique!

  Antwoord
 8. Ida Merlijjn

  Een fijne ontmoeting met goede ervaringen! Mevrouw nam alle tijd en de behandeling was heel erg ontspannen! Ga zeker terug!😊

  Antwoord
 9. Marleen

  Vandaag een eerste kennismaking met Monique . Ik kreeg een hoofd nek massage en aansluitend een reiki behandeling.
  Heerlijk was het een fijne uitstraling zowel de behandelkamer als Monique.
  Ik voelde mij top daarna. Wat voel ik mij ontspannen en ben verwonderd dat dit zo’n uitwerking op mij heeft.
  Kom zeker terug
  Marleen

  Antwoord
 10. Wilma Uijterwaal

  Fijne prettige ontvangst. Daarna een hele mooie ontspannen Reiki beleving gehad. Kortom een aanrader!

  Antwoord
 11. Ellen Gerritsen

  Deze manier van hoofdmassage was nieuw voor mij. Ik vond het heerlijk en kon mij volledig ontspannen. Top!

  Antwoord
 12. Tineke Viset

  Fijne sfeer. Nette behandelkamer. Monique is een prettig persoon. Ze stelt je snel op je gemak. En de massage was heerlijk! Een eerdere reikibehandeling was ook goed

  Antwoord
 13. Rianne

  Zeer vriendelijke en bekwame dame. Warm welkom, mooi gesprek en fijne hoofd massage en reiki behandeling

  Antwoord
 14. Sylvia van Diepenbos

  1ste ervaring met Reiki, bijzondere vrouw, straalt rust uit en neemt de tijd , zeer aangename behandeling, de massage de energie, je verbonden voelen met jezelf . Ik voelde mij sereen, het contact, prettige omgeving rust, ik kom graag terug.
  Bedankt voor de behandeling.

  Antwoord
 15. José van Beek

  Ik heb een hoofdmassage gehad gevolgd door een reikibehandeling en vond het heel fijn en ontspannend. Ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt!

  Antwoord
 16. Anna

  Een paar weken gelegen heb ik op aanraden van mijn zus, ietwat sceptisch, een afspraak voor een Reiki behandeling gemaakt omdat ik nogal moeilijk de onrust in mijn hoofd en lichaam kwijt raakte. Inmiddels een aantal keer geweest en ervaar een rust en energie die ik lang niet gevoeld heb. Daarbij heeft het ook nog eens verbetering gebracht in klachten van mijn been/bil waarvoor ik al enige tijd bij de fysio liep. De gesprekjes met Monique hebben me tevens nieuwe inzichten gegeven. Een stukje bewustwording in meerdere opzichten, door de Reiki, kan ik iedereen willen aanbevelen.

  Antwoord
 17. Ellen

  Vorige week bij Monique geweest. Ik kwam eigenlijk voor de Aroma massage maar omdat ik al een poosje niet lekker in mijn vel zat en veel hoofdpijn had twijfelde ik heel erg. Massage of een Reiki behandeling… Monique stelde een combinatie van beide voor. Voor mij is dit de ideale manier, eerst heerlijk ontspannen en daarna Reiki waardoor ik mij helemaal over kon geven. Monique was vergeten een muziekje op te zetten wat ik helemaal niet erg vond. Juist de stilte zorgde er bij mij voor dat de beleving nog intenser werd. Geen extra prikkel door muziek. tijdens de Reiki behandeling voelde ik de hoofdpijn wegtrekken en ook de blokkades ( een onrustig gevoel ) verdwenen. Daarna nog even in alle rust een kopje thee en napraten geeft het gevoel dat je ook echt wordt gezien. Nu een week verder voel ik nog steeds innerlijke rust. Dit is voor mij zo’n fijne ervaring, dat ik opnieuw een afspraak heb staan voor een combinatie sessie en daar nu alweer naar uit kijk. Lieve Monique dankjewel ! Namasté _/\_

  Antwoord
 18. Rita Walrave

  Heerlijke aromatouch massage gehad. Monique heeft een fijne uitstraling waarbij je je op je gemak voelt. Ging heerlijk ontspannen naar huis! Aanrader!

  Antwoord
 19. J. Elem

  Hele fijne kennismaking met Reiki. Er werd alle tijd voor me genomen. Ik voelde me op mijn gemak. Ik kom zeker nog eens terug!

  Antwoord
 20. R. van de Visch

  In 1 woord WAUW… wat een ervaring! Ben er heel enthousiast over geworden. Zoveel bij mij los gemaakt. Zeker een aanrader.

  Antwoord
 21. Esther van der Lek

  Na een hartelijke ontvangst mogen genieten van een heerlijke Aroma Touch massage! Een fijne setting waar ik helemaal tot rust kwam. Een echte aanrader! Dank je wel Monique voor deze bijzonder prettige ervaring.

  Antwoord
 22. W.A. de Jong

  Ik heb een fijne reikibehandeling gehad en zal het zeker als aanrader beschouwen. Heerlijk rustig gevoel aan overgehouden.

  Antwoord
 23. Natalie Coenen

  Woensdagmiddag een heerlijke ontspannende reiki behandeling mogen ervaren. Een fijne ervaring en het deed me wat… dank je wel Monique voor je behandeling en je fijne warme gesprek daarna. Ik kom zeker nog eens!

  Antwoord
 24. Marijke vd Scheur-Bax

  Vandaag van Monique een Aroma massage in combinatie met Reiki behandeling mogen ontvangen.
  Dit was een fijn en vooral een hele mooie ervaring.
  Een zeer warm ontvangst, mooie gesprekken en de massage was heerlijk.
  Ik raad ieder zeker eens een bezoek te brengen aan Reikipraktijk Nova
  Ik kom zeker weer terug.

  Antwoord
 25. Jack van Emst

  Ik ben al een paar keer geweest, en heerlijk ontspannen weer naar huis. Monique voelt de spannings- en pijngebieden goed aan, en geeft daar extra zorg aan.
  Voor mij de rit naar Bennekom zeker waard!

  Antwoord
 26. Sylvain van Brummelen

  Afgelopen week heb ik mijn eerste ervaring met Reiki gehad. Ik ging er heel open in en kwam er nog iets meer open uit. Ik ben best sceptisch, maar heb me na de behandeling energieker gevoeld. De reiki-behandeling van Monique was heel ontspannen en fijn. De sfeer was gemoedelijk, respectvol en veilig. Voor mij een ervaring die voor herhaling vatbaar is.
  Sylvain

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.