Over mij

Mijn naam is Monique Roseboom. Ik ben getrouwd, moeder en oma. Naast het geven van Reikibehandelingen en massages in mijn praktijk ben ik werkzaam op de back-office van het Radboud Sportcentrum te Nijmegen. Al doe ik sommige dingen niet vaak genoeg, ik vind het leuk om te wandelen, in huis te rommelen, yoga te doen, uit eten te gaan, te dansen, djembé te spelen, een massage te ontvangen en aan het eind van de dag een serietje te kijken. 

In 2016 heb ik voor het eerst een Reikibehandeling ontvangen tijdens een wandelevenement. Ondanks het feit dat degene die me behandelde echt vond dat ik meer met Reiki zou moeten gaan doen had ik dat idee zelf nog helemaal niet en heb ik het losgelaten. Reiki had echter niet de bedoeling om mij los te laten! (ik wil je het volledige verhaal wel vertellen als je langskomt;-) Uiteindelijk heb ik me er helemaal aan overgegeven en dat is maar goed ook, want ik ging me veel blijer en meer ontspannen voelen. De consequentie daarvan was dat mijn energieniveau, dat al tientallen jaren heel erg laag was, verbeterde. Ik had al van alles geprobeerd om meer energie te krijgen, maar uiteindelijk bleek Reiki het antwoord te zijn. In 2018 ben ik ingewijd tot Reiki Master (3A) tijdens de opleiding tot Holistisch Therapeut, een opleiding waar Reiki als een rode draad doorheen loopt . Omdat ik andere mensen ook de voordelen van Reiki wilde laten ervaren ben ik in april 2018 gestart met mijn eigen praktijk. Dat was best even spannend, maar wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb! Wat bijzonder om iets bij te kunnen dragen aan het welzijn van al deze bijzondere mensen die bij me langs komen. 

Omdat ik er al snel achter ben gekomen dat het ook erg fijn is om via massage positieve, rustgevende energie door te geven én omdat het heel goed te combineren is met Reiki én aangezien mijn cliënten het hier helemaal mee eens zijn, neemt massage nu ook een belangrijke plaats in in mijn praktijk.

De naam Nova heb ik gekozen omdat een Nova (latijn voor nieuw) een ster is die plotseling veel helderder wordt. De ster was er al wel, maar was eerst zó zwak, dat we hem niet konden zien. Ik vergeleek mezelf met die ster omdat ik ineens meer ging stralen en dat gun ik jou ook!

Wil je ook eens ervaren wat Reiki of een massage, evt. samen in één behandeling, voor jou kan betekenen, maak dan gerust een afspraak. Hopelijk tot snel!