Over mij

Mijn naam is Monique Roseboom. Ik ben getrouwd, moeder en oma. Naast het geven van Reikibehandelingen en massages in mijn praktijk ben ik werkzaam als medewerker sportondersteuning bij het Radboud Sportcentrum te Nijmegen.

In 2016 heb ik voor het eerst een Reikibehandeling gekregen tijdens een wandelevenement. Ondanks het feit dat ik me na die behandeling rustiger en helderder voelde, had ik nog niet het idee dat ik er meer mee wilde doen. Tot het moment dat mijn nieuwsgierigheid de overhand kreeg en ik me, puur om die reden, heb ingeschreven voor Reiki 1. Ik had daarna een paar bijzondere ervaringen, maar belangrijker was dat ik me veel blijer en meer ontspannen ging voelen en dat er een verbetering merkbaar was in mijn energieniveau, dat al tientallen jaren erg laag was. Ik had al van alles geprobeerd om meer energie te krijgen, maar uiteindelijk bleek Reiki het antwoord te zijn. Je begrijpt dat het een belangrijk onderdeel in mijn leven is gebleven en ik andere mensen ook de voordelen van Reiki wilde laten ervaren. Vandaar dat ik in april 2018 gestart ben met mijn eigen praktijk.

Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik het ook erg fijn vind om ook via massage positieve, rustgevende energie door te geven. Gelukkig stellen mijn cliënten de manier waarop ik massages geef ook zeer op prijs! Ik ben me hierin dan ook verder aan het scholen.

Wil je ook eens ervaren wat Reiki of een massage, evt. gecombineerd, voor jou kan betekenen, maak dan gerust een afspraak. Je kunt in ieder geval rekenen op een uurtje of anderhalf uur volledige ontspanning.