Abonnementen

Kom je al vaker bij mij voor een massage en/of Reikibehandeling? Of ben je van plan om zelfzorg hoger op jouw agenda te zetten? Dan is het aan te raden – in ieder geval voordeliger – om voor een abonnement te kiezen!

Je kent het wel, dat gevoel dat elke dag te weinig uren heeft, je jezelf achterna holt en je alles ook nog zo goed mogelijk probeert te doen. Tijd voor jezelf heb je eigenlijk maar weinig. Je zou wel een afspraak willen maken voor een behandeling, maar alle andere dingen in je leven lijken even belangrijker. Die afspraak voor dat zelfzorgmomentje komt wel een keer.

Toch is het echt raadzaam om hier wel op regelmatige basis tijd voor vrij te houden in je agenda. De uitwerking van een behandeling zal je juist in je dagelijkse hectische leven op een positieve manier ondersteunen. De kans op (terugkerende) klachten zal verminderen en je in het dagelijks leven meer helpen ontspannen. Zie het als een APK-tje voor jezelf! Een abonnement kan dan net die stok achter de deur zijn die je nodig hebt.

Voor een vast bedrag per maand kun je een behandeling boeken van 30, 60, 90 of 120 minuten. Een abonnement kun je afsluiten voor 6 of 12 maanden. Hoe langer de duur van het abonnement, hoe hoger de korting. Wil je vaker dan een keer per maand komen, dan zijn ook de volgende behandelingen tegen het goedkope tarief. Bij iedere afspraak staat het je vrij om de soort behandeling te kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Abonnementen 6 maanden

Bespaar 5% t.o.v. losse behandelingen
Tijdsduur Tarief
30 minuten
€ 28,50
60 minuten
€ 47,50
90 minuten
€ 66,50
120 minuten
€ 85,50

Abonnementen 12 maanden

Bespaar 10% t.o.v. losse behandelingen
Tijdsduur Tarief
30 minuten
€ 27,-
60 minuten
€ 45,-
90 minuten
€ 63,-
120 minuten
€ 81,-

Voorwaarden abonnement

 • Het abonnement is persoonsgebonden en is alleen te gebruiken voor de persoon die het abonnement heeft afgesloten.
 • Voor extra behandelingen van dezelfde duur wordt ook het voordelige tarief in rekening gebracht. Je betaalt deze achteraf via een betaalverzoek (Tikkie) of contant.
 • Indien je een langere behandeling wilt dan wordt de extra tijd volgens het reguliere tarief berekend.
 • Het abonnement wordt afgesloten voor 6 of 12 maanden. In overleg is een uitloop mogelijk van maximaal 1 maand bij een abonnement van 6 maanden en 2 maanden bij een abonnement van 12 maanden bij vakantie of ziekte langer dan 4 weken. Dit geldt voor zowel vakantie of ziekte van de cliënt als van de behandelaar. Wanneer je meer dan 10 km. verhuist van je huidige woonplaats kan het abonnement tussentijds stopgezet worden.
 • Bij afname van de 1e abonnementsmaand gaat de cliënt de verplichting aan voor de volledige abonnementsduur.
  Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd, maar moet opnieuw, indien gewenst, te worden aangevraagd.
 • Het abonnement dient op de 1e van iedere maand betaald te worden. Hiervoor wordt een betaalverzoek (Tikkie) verstuurd.
 • De prijs per maand staat gedurende de abonnementsperiode vast. In het geval van een tariefswijziging zal dit nieuwe tarief pas ingaan bij een evt. verlenging van het abonnement.
 • Voor de behandeling dien je een afspraak te maken. Je kunt deze voor de hele abonnementsperiode alvast inplannen.
 • Het abonnement is niet geldig i.c.m. andere acties tenzij anders aangegeven.
 • Er kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van het abonnementsgeld.
 • Bij het aanvragen van een abonnement accepteer je automatisch bovenstaande algemene voorwaarden.

Algemene informatie

 • De behandelingen kunnen via een betaalverzoek (Tikkie) of gepast contant worden afgerekend.
 • De tarieven zijn vrijgesteld van BTW o.g.v. artikel 25 Wet OB.
 • Een factuur kan op verzoek achteraf gemaild worden.
 • De gemaakte kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekering. Om de behandelingen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden, probeer ik de tarieven zo laag mogelijk te houden.
Om de website optimaal te laten functioneren worden er cookies gebruikt.