Ontspanningsmassage

Een massage ontvangen is in de eerste plaats ontzettend genieten, maar is ook heel gezond voor lichaam én geest.

Door de ontspanning die tijdens de massage ontstaat, kan je lichaam loslaten en kan vastgezette energie weer vrij gaan stromen. Ook wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.  Nog een voordeel is dat na de massage je lichaam weer goed doorbloed is en weer soepel en ontspannen aanvoelt.

De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt in een altijd warm knus kamertje met op de achtergrond hele rustige muziek, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt. 
Even niet geven, alleen maar ontvangen.

Regelmatig zeggen mensen na de massage dat ze voor het eerst sinds lange tijd weer hebben ervaren hoe het voelt om écht ontspannen te zijn.

Kortom, genoeg redenen om jezelf regelmatig een massage te gunnen!

De massage kan, als je dit wilt, ook goed met Reiki gecombineerd worden. Dit geeft zowel de massage als Reiki een extra dimensie!

Met het maken van de afspraak hoef je nog niet aan te geven wat je wilt. Tijdens het gesprekje voorafgaand aan de behandeling bespreken we waar je die dag behoefte aan hebt. 

VAN 25 AUGUSTUS T/M 17 SEPTEMBER BEN IK AFWEZIG WEGENS VAKANTIE 🏝️

Om de website optimaal te laten functioneren worden er cookies gebruikt.