Hoofd-, nek- en schoudermassage

Vind je het bij de kapper ook zo fijn als je hoofd gemasseerd wordt tijdens het haren wassen? Dan vind je het vast ook erg fijn als ik je hoofd masseer! Het hoofd is een ideale plek om te masseren, omdat er ontzettend veel spieren en zenuwuiteinden op zitten. De massage heeft zijn uitwerking op alle delen van het lichaam en op je geest en zal spanningen verminderen. 

Ook je schouders en nek worden tijdens deze massage goed meegenomen omdat hier de spanningen zich, vanwege onrust of verkeerde houding, vaak ophopen. De massage kan daarom leiden tot een snelle en diepe ontspanning en zal de pijn in je nek en schouders verminderen.

Je gezicht zal ik ook niet vergeten met vooral zachte strijkingen. Uiteraard pas ik de stevigheid van de massage aan op wat jij prettig vindt!

Tijdens deze massage van ca. 30 min. lig je op je rug op de behandeltafel en is je bovenlichaam bedekt met een grote zachte massagedoek om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken. 

Houd er rekening mee dat ik je haar goed in de war kan masseren en dat het door de olie wat vettig zal zijn. Je schoudergebied en gezicht zal ik na afloop afnemen met een warme vochtige doek. Op zich ook al heel erg lekker!

Als het uitkomt, doe dan van te voren geen of niet teveel make-up op en trek gemakkelijke kleding aan. Voor mij hoef je je niet mooier te maken dan je al bent! De hoofd-, nek- en schoudermassage is heel goed te combineren met een Reikibehandeling. Veel cliënten vinden dit een ideale combinatie! Ook kan deze massage natuurlijk onderdeel uitmaken van de ontspanningsmassage al dan niet in combinatie met Reiki. Weet je op dit moment nog niet wat je wilt, dan bespreken we dat gewoon tijdens de intake.

Om de website optimaal te laten functioneren worden er cookies gebruikt.