Reikipraktijk Nova

Tot mijn grote spijt wil ik je laten weten dat ik de heel erg lastige beslissing heb genomen om te stoppen met het geven van massages, dus ook met de combinatiebehandelingen van massages en Reiki. Helaas werd het masseren fysiek steeds belastender voor me…..
Een afspraak maken voor alleen Reiki kan nog wel. Je kunt hiervoor via mail of whatsapp contact met me opnemen. Je betaalt eenmalig € 40,= i.p.v. € 50,=. 

Vind je het op dit moment met alles wat er speelt in de wereld en/of in je persoonlijke leven ook zo’n uitdaging om rust en balans te vinden? Heb je fysieke, mentale of emotionele klachten zoals:

  • spanningen en stress
  • een druk hoofd
  • het ontbreken van energie, (chronische) vermoeidheid
  • slaapproblemen
  • angsten, nervositeit, gebrek aan zelfvertrouwen
  • pijnklachten, zoals spierpijn, hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten
  • Of wil je gewoon even wegdromen en opladen en heb je alleen behoefte aan een momentje weg van alle onrust en hectiek?

 

Reiki is bij uitstek geschikt voor om je die ontspanning, heling en nieuwe energie te geven.

Behandeling die ik aanbied

Reiki

Meer info

Cadeaubon

Indien je iemand een hele fijne beleving cadeau wilt doen, denk dan aan een cadeaubon. Deze kun je tegen elk gewenst bedrag bij mij kopen. Klik hier voor meer informatie.

”Het is een verademing om een behandeling te ondergaan bij Monique. Naast de rust die zijzelf uitstraalt en positieve energie, weet zij in een korte tijd met massage, Reiki en volle aandacht, alle rust terug te brengen in lijf en geest”

Nieuws

Nieuws

Reiki bij Vilente

Gisteren was een hele bijzondere middag. Ik mocht voor het eerst als vrijwilliger bij Vilente Reiki geven aan ouderen met dementie. Als sinds ik Reiki

Lees verder »

VAN 25 AUGUSTUS T/M 17 SEPTEMBER BEN IK AFWEZIG WEGENS VAKANTIE 🏝️