Nieuws

Reikicontactdag

Gisteren heb ik een hele fijne contactdag gehad van de Reiki Vereniging Cirkel. Inspirerende workshops gevolgd over inwijdingen, Reiki en kinderen en Reiki en massage. Weer veel geleerd wat ik kan meenemen in mijn eigen praktijk!

Hoofdmassage van 30 minuten te boeken

Vanaf 4 november a.s. is het ook mogelijk om een hoofdmassage van 30 minuten te boeken. Deze massage is ook mogelijk in combinatie met een reikibehandeling (totaal 60 minuten).

Heropening praktijk

De praktijk mag weer open m.i.v. 11 mei!
Uiteraard neem ik de nodige voorzorgsmaatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen, zoals meer tijd tussen 2 afspraken zodat er goed geventileerd en schoongemaakt kan worden. Ook kan ik een mondkapje dragen als je dit prettig vindt. Een afspraak kan natuurlijk niet doorgaan als een van ons tweeën verkoudheidsklachten of andere luchtwegklachten heeft.
En oh ja, om deze lastige tijd een beetje goed te maken, betaal je voor je eerste afspraak na 11 mei slechts de helft van het reguliere tarief (dit geldt tot 1 september).
Hopelijk zie ik je binnenkort!🙏❤

Coronavirus

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de praktijk tot nader order gesloten. Ik kan me voorstellen dat mensen juist in deze tijd een ontspannende en in balans brengende behandeling hard nodig hebben, maar helaas, het is even niet anders….
Alle cliënten die een afspraak hadden, hebben een persoonlijk bericht van mij over de sluiting ontvangen.
Ik hoop een ieder spoedig weer in goede gezondheid te mogen ontvangen!
Veel sterkte en zorg goed voor jezelf en je naasten🙏❤

Situatie rondom het coronavirus

Omdat de situatie rondom het coronavirus steeds ernstiger wordt, neem ik het zekere voor het onzekere, en heb ik het besluit genomen de praktijk t/m in ieder geval 6 april te sluiten.

Vanaf 15 november

Vanaf 15 november a.s. is het ook mogelijk om voor alle behandelingen een voucher te kopen via Social Deal. Let op: het aantal is beperkt.

Gesloten

Reikipraktijk Nova is gesloten van 13 juni tot en met 8 juli.