Hoofd-, nek- en schoudermassage

Dit is een ontzettend fijne massage voor veel mensen, aangezien het hoofd, de nek en schouders de plaatsen zijn waar de spanningen zich, vanwege onrust of verkeerde houding, vaak ophopen. De massage kan daarom leiden tot een snelle en diepe ontspanning.

Het hoofd is een ideale plek om te masseren, omdat er ontzettend veel spieren en zenuwuiteinden op zitten. De zorg en de behandeling die je geeft aan het hoofd heeft zijn uitwerking op alle delen van het lichaam. Deze massage vitaliseert geest en lichaam. Een hoofdmassage is een niet te onderschatten behandeling die een grote positieve invloed heeft op het reduceren van stress en stressgerelateerde klachten.

Ook je schouders en nek worden tijdens deze massage goed meegenomen en ik zal ook je gezicht niet vergeten.

Tijdens deze massage van ca. 30 min. lig je op je rug op de behandeltafel. Ik vraag je je bovenkleding uit te trekken, maar leg een grote zachte massagedoek over je heen om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Hou er rekening mee dat ik je haar goed in de war kan masseren en dat het door de olie wat vettig zal zijn. Wellicht wil je daarom niet direct naar een andere afspraak gaan:)
Ook is het handig om niet teveel make-up op te hebben.

De hoofd-, nek- en schoudermassage is heel goed te combineren met een Reikibehandeling en wordt door veel cliënten enorm gewaardeerd!