Reiki & massage

Waarom een abonnement?

Kom je al vaker bij mij voor een massage en/of Reikibehandeling? Of ben je van plan om zelfzorg hoger op jouw agenda te zetten? Dan is het aan te raden – in ieder geval voordeliger – om voor een abonnement te kiezen!

Je kent het wel, dat gevoel dat elke dag te weinig uren heeft, je jezelf achterna holt en je alles ook nog zo goed mogelijk probeert te doen. Tijd voor jezelf heb je eigenlijk maar weinig. Je zou wel een afspraak willen maken voor een behandeling, maar alle andere dingen in je leven lijken even belangrijker. Die afspraak voor dat zelfzorgmomentje komt wel een keer.

Toch is het echt raadzaam om hier wel op regelmatige basis tijd voor vrij te houden in je agenda. De uitwerking van een behandeling zal je juist in je dagelijkse hectische leven op een positieve manier ondersteunen. De kans op (terugkerende) klachten zal verminderen en je in het dagelijks leven meer helpen ontspannen. Zie het als een APK-tje voor jezelf! Een abonnement kan dan net die stok achter de deur zijn die je nodig hebt.

Voor een vast bedrag per maand kun je gebruik maken van een of meerdere behandelingen van 30, 60 of 90 minuten. Een abonnement kun je afsluiten voor 6 of 12 maanden. Hoe langer de duur van het abonnement, hoe hoger de korting! Voor prijzen zie Tarieven.

Voorwaarden abonnement

 • Het abonnement is persoonsgebonden en is alleen te gebruiken voor de persoon die het abonnement heeft afgesloten.
 • Met het abonnement zijn alle behandelingen van dezelfde duur tegen het voordelige tarief. De 2e en volgende behandelingen in dezelfde maand betaal je achteraf via een betaalverzoek of contant.
 • Indien je een langere behandeling wilt dan wordt de extra tijd volgens het reguliere tarief berekend.
 • Het abonnement wordt afgesloten voor 6 of 12 maanden. Bij afname van de 1e abonnementsmaand gaat de cliënt de verplichting aan voor deze volledige abonnementsduur. 
 • Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd, maar moet opnieuw, indien gewenst, aangevraagd te worden.
 • Je betaalt de abonnementskosten per maand. Hiervoor ontvang je iedere maand een betaalverzoek op 1e van de maand.
 • De prijs per maand staat gedurende de abonnementsperiode vast. Bij een prijsverhoging kan het zijn dat de prijs van de nieuwe abonnementsperiode hoger is dan het eerder afgesloten abonnement.
 • Voor de behandelingen dien je een afspraak te maken.
 • Het abonnement is niet geldig i.c.m. andere acties.
 • Er kan in geen geval aanspraak gemaakt worden op restitutie van het abonnementsgeld.
 • Bij het aanvragen van een abonnement accepteer je automatisch bovenstaande algemene voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In tegenstelling tot de foto hierboven, word je natuurlijk wel bedekt door een grote, zachte handdoek:)